ترکیب رنگی خانواده رنگهای زرد و نارنجی با خانواده طیف رنگهای بنفش، یکی از جذابترین ترکیب های رنگی است. رنگ بنفش نماد ثروت و قدرت است و نارنجی رنگی پر حرارت و انرژی است. ترکیب این دو رنگ حس قدرت و انرژی را به بیننده منتقل میسازد.

بررسی اجمالی پالت
رنگ بنفش که از ترکیب رنگهای قرمز و آبی ساخته میشود، نماد ثروت و قدرت است. به میزانی که بنفش تیرهتر باشد(بنفش بادمجانی)، این رنگ رسمیتر و حاوی حس قدرت بیشتری است. رنگ نارنجی که یکی از پرانرژیترین و پرحرارتترین رنگهاست، یکی از بهترین رنگهای مکمل برای خانواده طیف رنگهای بنفش است. اگر شما نیز از طرفداران ترکیب رنگی زرد و نارنجی با بنفش بادمجانی هستید، پیشنهاد میکنم پالت رنگ بنفش بادمجانی و زرد را در کپل آرت ببینید.
روانشناسی رنگ بنفش بادمجانی
برای ساخت رنگ بنفش در دنیای دیجیتال و دنیای واقعی، باید رنگهای قرمز و آبی را با یکدیگر مخلوط کنیم. از آنجایی که رنگ قرمز حس حرارت و انرژی در خود دارد و رنگ آبی نیز حس پایداری و اعتماد، رنگ بنفش ترکیبی از این دو دسته احساس را دارد. یعنی بنفش هم حس اعتمادسازی و اطمینان در خود دارد و هم حس حرارت و پویایی. مجموع این احساس به حس قدرت و ثروت منتهی میشود. رنگهای بنفش تیره مانند بنفش بادمجانی چون میزان رنگ آبی بیشتری در خود دارند، بیشتر رسمی هستند و نماد اعتبار بیشتری هستند. همچنین بنفشهای روشنتر مانند بنفش یاسی لطافت بیشتری دارند و حس شادابی و پویایی بالاتری دارند.
روانشناسی رنگ نارنجی
رنگ نارنجی در کنار رنگ زرد یکی از پرحرارتترین، شادابترین و پرانرژیترین رنگهاست. رنگ نارنجی استفاده شده در این پالت رنگی با کد rgb(249, 148, 23) حرارت و پویایی بالایی دارد. این رنگ میتواند به بیننده حس ماجراجویی، نشاط و شادابی را منتقل سازد. ترکیب رنگ نارنجی و بنفش بادمجانی موجب میشود تا پالت رنگی از حس رسمی بودن و یکنواختی خارج شده و اصطلاحا با چشمان بیننده صمیمیتر شود.
روانشناسی رنگ سفید
رنگ سفید از آن دست رنگهاییست که در هیچ دوره و مکانی از مد نمیافتد. سفید نماد آرامش، صلح و دوستی است. از ویژگیهای دیگر رنگ سفید آن است که این رنگ در هر کجا که قرار بگیرد میتواند حجم آن مکان را دوچندان به بیننده نشان دهد. استفاده از رنگ سفید در دکوراسیون خانه موجب میشود تا بیننده اتاق و خانه خود را بزرگتر از آن چه هست ببیند(برعکس رنگ مشکی). رنگ سفید یکی از متداولترین رنگها برای طراحی رابط کاربری و وبسایت است که باید به کد رنگی آن توجه ویژه نمود. سفید مطلق اندکی چشمان بیننده را در نگاه طولانی مدت آزرده میکند و خاکستری نیز حس کدر بودن و چرک بودن را به بیننده میدهد. از این رو باید انتخاب رنگ پس زمینه روشن دقت لازم به عمل آورد.
روانشناسی رنگ خاکستری
رنگ خاکستری طرفداران بسیار خاصی دارد و همه افراد آن را دوست ندارند. علت این اتفاق خنثی بودن این رنگ است. درواقع رنگ خاکستری رنگی میانه رو است. نه حس صلح و دوستی سفید را دارد و نه حس قدرت مشکی را. رنگ خاکستری استفاده شده در این پالت رنگی با کد رنگی rgb(232, 226, 226) اندکی تون قرمز رنگ بیشتری در خود دارد تا با رنگ نارنجی همسوتر شده و این پالت رنگی را تکمیلتر کند.
موارد استفاده این پالت
بهترین رنگ برای انتقال حس قدرت و ثروت به بیننده، رنگ بنفش است. از بهترین ترکیبهای رنگ برای بنفش میتوان به رنگهای زرد و نارنجی اشاره کرد. پالت رنگ نارنجی و بنفش بادمجانی در عین انتقال حس قدرت و اعتبار به بیننده، حس ماجراجویی و پویایی را نیز منتقل میکند. از این پالت رنگی میتوانید برای انواع وبسایت های فروشگاهی، طرحهای گرافیکی فروش و... برای القای حس اعتبار استفاده نمایید.
سلام خسته نباشید ممنون از سایت خوبتون منبع یا منابع روانشناسی های رنگ هاتون کجاست؟؟
سلام دوست خوبم، خیلی خوشحالم از اینکه همراه کپل آرت هستی.روانشناسی رنگهایی که میزارم نتیجه تجربه سالها طراحی گرافیک و طراح دیزاین هست.سعی کردم هرچی میدونم رو به اشتراک بگذارم، از این جهت روانشناسی رنگها و بررسی کالر پلتهایی که تو سایت می بینید کاملا یونیک و منحصر به فرد هستند.
وارد حساب کاربری خود شوید.|ورود
یا در سایت ثبت نام کنید.|ثبت نام